All Inclusive Hotell Salou

All Inclusive Hotell Salou

Välj bland ett stort urval av de billigaste all inclusive-hotellen på resor till Salou. Hitta det perfekta hotellet för dina behov och din semesterbudget. Planera din prisvärda semester till Salou med lowcostholidays och spara pengar. Klicka på något av hotellen nedan för mer information och för att kontrollera tillgänglighet.

Var?

När?

Show Calendar Show Calendar

Vad?

Vem?

 

Det finns 6 boendealternativ Salou:

Se på karta

Var 170kr Nu från endast 159krper person och natt

HTOP Molinos Park Hotel

 
Costa Dorada, Salou
HTOP Molinos Park Hotel HTOP Molinos Park Hotel

Översikt

HTOP Molinos Park Hotel ligger i ett lugnare område i Cap Salou med nära till den populära Universal Studios Port Aventura äventurspark. Sandstranden ligger bara tio minuters promenad bort och affärerna, barerna och restaurangerna ligger även de inom gångavstånd.

Hotellet är omgivet med pinjeträd och inramas av fantastiska vyer över medelhavet. Några av de bästa vyerna kan beskådas från Jacuzzi...

Var 227kr Nu från endast 216krper person och natt

Aparthotel Four Elements Suites

 
Costa Dorada, Salou
Aparthotel Four Elements Suites Aparthotel Four Elements Suites

Översikt

Aparthotel Four Elements Suites ligger på kuststräckan med det passande namnet Costa Dorada, den gyllene kusten, i lummiga omgivningar, nära stranden temaparken Port Aventura vattenlandet Aquapolis och ett antal närbelägna golfbanor. Costa Dorada ger goda möjligheter till avkoppling och äventyr och allt från fantastiska stränder, härliga promenadstråk och närliggande attraktioner.

De 166 lägenh...

Var 159kr Nu från endast 148krper person och natt

Internacional II Apartments

 
Costa Dorada, Salou
Internacional II Apartments Internacional II Apartments Exterior

Översikt

Internacional II Aparthotel ligger i centrum av Salou bara 500 meter från stranden och nära den belysta fontänen. Butiker av alla slag finns inom en radie av 100 meter, inklusive souvenirbutiker, ett snabbköp, en tidningskiosk, apotek, cykel-, skoter- och biluthyrning, ridning, tennis och ett komplett utbud av vattensporter....

Var 193kr Nu från endast 182krper person och natt

Hotel Jaime 1

 
Costa Dorada, Salou
Hotel Jaime 1 Hotel Jaime 1

Översikt

Hotel Jaime 1 har ett centralt läge i den livliga semesterorten Salou på Costa Dorada, bara 10 minuters promenad från Salou Beach. Resortens centrum med alla dess främsta attraktioner och bekvämligheter ligger en kort bit från Hotel Jaime 1. Salou erbjuder en livlig atmosfär, massor av dag- och kvällsunderhållning och utmärkta sandstränder, så boka din semester till Salou idag.

Detta 3-stjärnig...

Var 250kr Nu från endast 227krper person och natt

Medplaya Calypso Hotel Salou

 
Costa Dorada, Salou
Medplaya Calypso Hotel Salou Medplaya Calypso Hotel Salou

Översikt

Calypso Hotel har bekväma rum och bra underhållning för unga och gamla. Staden är känd för sin livliga och underhållande atmosfär. Det finns ett stort antal barer och klubbar och en säker och sandstrand med ett bra utbud av vattensporter. The Universal Port Aventura theme park är en populär attraktion om du bor i Salou....

Var 250kr Nu från endast 227krper person och natt

Regina Gran Hotel

 
Costa Dorada, Salou
Regina Gran Hotel Regina Gran Hotel

Översikt

Regina Gran Hotel, beläget i hjärtat av den populära spanska semesterorten Salou är ett stort och modernt 4-stjärnigt hotell som ligger inte långt från stranden och affärerna på området. Hotellet har nästan 300 rum med bra faciliteter och tjänster som ingår i hotellets all inclusive priset.

Det är en fullfjädrad "fitness-och spacenter" på plats som inkluderar bastu, jacuzzi och en uppvärmd inom...

Priserna uppdaterades senast 18  oktober 2014

Har du redan bokat?

Har du frågor efter att du bokat en resa? Kolla gärna våran sida för frågor och svar eller logga in på Min Bokning